loto


Gotovo 20% svih UK loto jackpota osvojen je preko loto sindikata (grupne igre).

Prvo provjerite za vašu državu dali je dozvoljeno igranje online u druge države pa tek onda se igrajte.

Vjerojatnost da pogodite “sedmicu” od 39 brojeva na lotu je  1 : 15.380.937.

Vjerojatnost osvajanja JACKPOT-a u igri Loto 6 od 45 je 1:8.145.060


Jeftinije na internetu

Uštedite na svemu što kupujete na netu!!!


Vodič do mirovineNajveće grupno igranje Lota

Grupno igranje lota


Prvo provjerite za vašu državu dali je dozvoljeno igranje online u druge države pa tek onda se igrajte.  Jer ako nije imali bi ste velikih problema kod isplate dobitka.

" USA Powerball " i "USA Mega Millions" skupa sa italijanskim   "SuperEnalotto" i dobit će te  "Power Combo Syndicate". On kombinira tri najbogatije loto igre u svijetu i daje igračima  20 šansi da pobijede u n 7 posebnih izvlačenja. To je 140 šansi za pobjedu svakog tjedna.

140 šansi za skupno osvajanje 151 million US$

Daje 20 šansi za pobjedu  u svakom izvlačenju. Postoje 7 izvlačenja  svaki tjedan (po 2 za SAD Powerballa i SAD Mega Millions plus 3 za Italije SuperEnalotto, što vam daje ukupno 140 šanse za pobjedu.

Postoji 70 dionica u sindikat i svaka novčana nagrada se dijeli između svakog udjela.

Sve informacije o dobicima dobivate  putem e-maila, a ako ste osvojili glavnu nagradu, oni će vas kontaktirati izravno
Američki loto  USA Mega Millions je najbogatija tjedna lutrija  u svijetu. Pokrenuta je  u 2002. i od početka ima mnoštvo loto igrača. Te je poznat po svojim jackpotova koje često rastu iznad 100 USD milijun. Njegova najpoznatija isplata je 656 milijuna US $ prevrtanja jackpot, koji je bio svjetski rekord lutrija.Američki loto USA Powerball je omiljena među igračima koji vole igrati za ekstremne jackpotova. Rekordni jackpot od 590 milijuna dolara bio je drugi po veličini u američkoj lutriji povijesti, a njezina minimalna jackpot od 40 milijuna američkih dolara, znatno veći nego u većini drugih tjedne lutrijeSuperEnalotto je talijanska nacionalna lutrija i  jedna od najbogatijih novčanih igara u svijetu. Pokrenut je 1997 te je osvojio pozornost igrača. Ne postoji gornja granica na jackpot. Aktualni talijanski SuperEnalotto rekord jackpot je 223.000.000 € te je osvojio u 2010 jednom ulaznicom.